Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Prin accesarea, utilizarea si plasarea comenzii pe site-ului www.fastmode.ro sunteti de accord sa respectati Termenii si Conditiile acestuia. Prin aceptarea acestora relatia dintre parti se va supune Codului Civil si Comercial.

www.fastmode.ro nu vinde si nu comercializeaza produsele nici unui alt magazin online din USA sau Romania. Aceste magazine online sunt vanzatorii produselor pe care Dumneavoastra le cumparati.

www.fastmode.ro este o retea online de cumparatori (clienti) care asigura pentru cumparatorii sai comanda si livrarea produselor vanzatorului (magazinului online) pe teritoriul Romaniei prin diverse programe de afiliere pe care le are.

Prin prezentii Termeni si Conditii, clientii deleaga www.fastmode.ro sa le reprezinte interesele comerciale in relatia cu vanzatorii (magazinele online). Prin acceptarea Termenilor si conditiilor prezente, Clientul accepta si termenii si conditiile comerciale ale magazinului online de unde cumpara iar aceasta relatie este guvernata de legile statului de unde se face achizitia.

www.fastmode.ro.ro este imputernicit de catre client sa cumpere in numele acestuia in momentul in care este trimisa confirmarea pe emailul: comenzi@ fastmode.ro

Clientul se obliga sa plateasca avansul de 30% din valoarea produselor comandate si sa confirme plata acestuia pana in momentul plasarii comenzii pe magazinul online.

In cazul in care, intre momentul trimiterii comenzii, confirmarii platii si/sau cumpararii produselor produsele nu mai sunt disponibile, www.fastmode.ro va informa Clientul pentru clarificarea acestei situatii. Pana la gasirea unei solutii, avansul se considera sold care se afla la dispozitia Clientului. Clientul poate opta pentru returnarea acestei sume sau sa utilizeze acest sold intr-o comanda viitoare. Returnarea sodurilor se va face prin retinerea comisioanelor si spezelor bancare implicate in tranzactionarea acestor sume catre www.fastmode.ro si apoi catre Client.

Comunicarea dintre Client si www.fastmode.ro se va face prioritar pe email dar si telefonic sau alte mijloace. Confirmarile se vor face pe email.

TIMPUL DE RASPUNS

www.fastmode.ro asigura un raspuns in maxim o zi lucratoare.

Pentru micsorarea timpului de raspuns, va rugam sa furnizati unformatii complete si clare referitoare la produs, link, masura, culoare sau alte informatii importante.

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele sunt livrate din SUA in Romania in 10-14 zile de la data plasarii comenzii. Pentru termenele de livrare a produselor de la magazinul online la adresa din SUA, va rugam sa consultati politica de livrare a acestor siteuri.

Livrarea pe teritoriul Romaniei poate dura 1-2 zile lucratoare.

In acest proces de livrare pot interveni intarzieri neprevazute independent de vointa noastra si care se datoreaza transportatorilor care asigura aceste servicii intre USA si Romania sau pe teritoriul Romaniei.

In cazul unor astfel de situatii, www.fastmode.ro va va informa in timp util.

In cazul in care produsele nu sunt ridicate de catre Client sau acesta refuza livrarea, Clientul va fi responsabil de costurile de retur al produsului catre siteul de unde a fost cumparat. Aceste costuri vor fi communicate catre Clienti iar aceste costuri vor fi retinute din avansul initial.

ALEGEREA MARIMILOR

www.fastmode.ro asigura serviciile de comanda a produselor de la magazilene online (vanzatori), preluarea si livrarea acestora catre Client. www.fastmode.ro nu este responsabil de alegerea produsului, a marimii sau culorii acestuia. www.fastmode.ro nu este responsabil de diferentele de culoare dintre poza prezentata de magazinele online si culoarea reala a produselor. www.fastmode.ro nu este responsabil de eventualele defecte de fabricatie ale produselor. www.fastmode.ro este responsabil de eventualele deteriorari ale produselor cauzate de conditiile de transport.

Consultantii www.fastmode.ro va pot acorda servicii de consiliere in alegerea produselor dar responsabilitatea alegerii este a Clientului.

RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele pot fi returnate catre vanzatori (magazinele online) prin respectarea termenilor si conditiilor referitoare la retur specific fiecarui magazin online si cu respectarea legislatiei statului respectiv. Prin confirmarea comenzii pe email, Clientul isi asuma ca accepta Termenii si Conditiile comerciale ale fiecarui site in parte, inclusiv cele referitoare la retururi. Eventualele retururi nu cad in sarcina www.fastmode.ro.

www.fastmode.ro va comunica cu vanzatorul si Clientul in vederea medierii diverselor situatii, in vederea obtinerii unei situatii favorabile Clientului.

Derulează în sus
Scrie-ne pe WhatsApp
1
Aveți nevoie de informații?
Cum vă putem ajuta?